Z VAMI ŽE OD LETA 1989

V vseh letih delovanja pod vodstvom Lidije in Branka Lepej je podjetje BELL d.o.o. raslo in se razvilo v vodilno podjetje na področju trženja strojnih komponent: ležajev, tesnil, sklopk, jermenov, členkastih verig, linearnih vodil na eni strani in Deutz motorjev, rezervnih delov, Deutz servisa, kardanskih gredi in motorskih komponent na drugi. Skrbno izbiramo dobavitelje in sodelujemo s tistimi, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.

Naše ključne konkurenčne prednosti na domačem in tujih trgih so celovita ponudba tehnično kakovostnih izdelkov, obsežna zaloga, konkurenčne cene, hitra odzivnost in usmerjenost v iskanje najboljših rešitev glede na razpoložljive vire.


Tekom let smo razvili in pridobili neprecenljive izkušnje in znanja, s katerimi smo z našimi partnerji – kupci, dobavitelji in zaposlenimi – vzpostavljali in gradili odnose zaupanja, zanesljivosti, sodelovanja in spoštovanja.

Celoten prodajni program si lahko ogledate na tej povezavi.

Nahajamo se na dobri lokaciji v Miklavžu na Dravskem polju ob regionalni cesti Maribor – Ptuj. Naš kompleks se razteza na 2.450 m2 površine, kjer imamo poleg poslovnih prostorov, ki obsegajo veleprodajo in maloprodajo, tudi skladišče, ki sodi za tovrstno blago med večje v Sloveniji. V BELL center, ki ga zaokrožuje še nekaj poslovnih lokalov, vas na kratek klepet ali poslovni sestanek vabi prijetna kavarna BELLA, na okusno malico, kosilo, sproščeno in razigrano otroško zabavo pa lokal GELI, ki poleg slastnih domačih okusov, ponuja najmlajšim obiskovalcem varen in prijeten prostor za igro.

AXEL JOHNSON INTERNATIONAL

Dinamika in nove zakonitosti na globalnem in lokalnih trgih prinašajo v življenje podjetij nenehne spremembe.Tudi podjetje BELL d.o.o. je del teh procesov. V decembru 2019 smo se priključili in postali del globalne industrijske skupine Axel Johnson International.

Axel Johnson International je strateški lastnik, ki na osnovi skupno opredeljenih ciljev in znanja v vseh podjetjih v skupini omogoča in spodbuja razvoj in rast. Podjetniška kultura decentraliziranega in odgovornega vodenja omogoča sprejemanje učinkovitih in hitrih odločitev, ki se skladajo s strategijo in vizijo skupine. Prioritetna področja so digitalizacija, storitve, trajnostni razvoj in razvoj človeških virov.

Podjetje Axel Johnson International sestavlja šest podjetniških skupin: fluidna tehnika, industrijska tehnika, dvižna tehnika, prenos moči, transportna tehnika in pogonska tehnika. V skupini je več kot 120 podjetij iz 28 držav.

Sedež podjetja je v Stockholmu na Švedskem. Axel Johnson International je del švedske družinske korporacije Axel Johnson.

Vizitka podjetja
Kako do nas
Kontakt
Naziv podjetja: BELL PROIZVODNJA IZDELKOV IZ KOVINE IN GUME,
TRGOVINA NA DEBELO IN DROBNO TER STORITVE D.O.O.
Skrajšani naziv: Bell d.o.o.
Naslov: Ptujska cesta 13
Pošta: 2204 Miklavž na Dravskem polju
Telefon: +386 (0) 2 629 69 20
Faks: +386 (0) 2 629 21 20
E-pošta: info@bell.si
Spletna stran: www.bell.si
ID za DDV: SI53053702
Matična številka: 5290155
Transakcijski računi: NLB d. d.
SWIFT: LJBASI2X
IBAN: SI56 0287 8026 1747 436

UNICREDIT BANKA SLOVENIJA D.D.
SWIFT: BACXSI22
IBAN: SI56 2900 0005 0749 481

Iz smeri Ljubljana:

Zapustite avtocesto LJ-MB na izvozu Maribor CENTER – ZAGREB – PTUJ. V križišču na semaforju zavijete desno, smer ZAGREB – PTUJ. Po 800 metrih vožnje zavijte levo in nemudoma še enkrat levo. Prispeli ste na parkirni prostor centra Bell.

Iz smeri Avstrija:

Zapustite avtocesto Šentilj-Ljubljana na izvozu Maribor CENTER – ZAGREB – PTUJ. V križišču na semaforju zavijete desno, smer ZAGREB – PTUJ. Po 800 metrih vožnje zavijte levo in nemudoma še enkrat levo. Prispeli ste na parkirni prostor centra Bell.

Iz smeri Ptuj:

Vozite po regionalni cesti Ptuj-Maribor, po prihodu v Miklavž na Dravskem polju zapeljete naravnost čez krožišče. Za krožiščem na tretjem izvozu zavijete desno in nemudoma levo. Prispeli ste na parkirni prostor centra Bell.

Iz smeri Maribor:

Vozite po Ptujski cesti, smer ZAGREB – PTUJ. Po 800 metrih vožnje zavijte levo in nemudoma še enkrat levo. Prispeli ste na parkirni prostor centra Bell.

Maloprodaja Tel: +386 (0)2 629 69 30
Veleprodaja Tel: +386 (0)2 629 69 20
Fax +386 (0)2 629 21 20
E-mail info@bell.si

Maloprodaja
Veleprodaja
Skladišče

Velika zaloga artiklov, ki zadovoljuje vse predpise in visoke evropske standarde kvalitete, zagotavlja kupcem hitro dobavo ob čim manjših stroških vzdrževanja. Ob vsem tem iskreno upamo, da bo zadovoljstvo kupcev poplačalo naš trud in ohranjalo dobro ime firme. Maloprodaja je namenjena predvsem manjšim obrtnikom in vsem fizičnim osebam, ki potrebujejo kakovostne rezervne dele strojev. Zagotavljamo pomoč pri definiranju posameznih strojnih komponent in določitvi ustrezne zamenjave originalnega dela stroja. S strokovnim znanjem in veliko lastno zalogo smo vam na voljo vsak delavnik od 8.00 do 17.00 in vsako soboto od 8.00 do 12.00.

Veleprodaja Bell oskrbuje podjetja v Sloveniji s kakovostnimi komponentami za strojno vzdrževanje in prvovgradnjo. Sodelujemo z velikim delom slovenske industrije (železarne, papirnice, premogovniki, termoelektrarne, strojegradnje…), izvažamo pa tudi v države Evropske unije in na tržišče bivše Jugoslavije. Z dobro lastno zalogo materiala in odličnimi povezavami v trgovski mreži EU zagotavljamo hitro reševanje problemov poškodb strojev in naprav in neplaniranih zastojev proizvodnje.

Za vsa naročila koristimo tudi hitro dostavo materiala, tako da je lahko danes naročena pošiljka že jutri pri vas, kjerkoli v Sloveniji!Za interventne primere dostavljamo naročene pošiljke tudi z lastno kurirsko službo.

Veliki skladiščni prostori – hitra dobava blaga.

Na enostavni in dostopni lokaciji Ptujske c. 13 v Miklavžu na Dravskem polju se nahaja Bell center, v katerem poleg poslovnih prostorov razpolagamo tudi s skladiščem v kletni etaži.

Skladišče sodi med večje v Sloveniji za tovrsten material, ki se pod ustreznimi pogoji skladišči z namenom doseči trajno vitalnost delov.